22 04 2018 / 10:54

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 12 maj 2017 14:19

НАРЕДНЕ НЕДЕЉЕ ИНФО СЕСИЈА О РЕГИОНАЛНОЈ

КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА САРАДЊУ МЛАДИХ

Кровна организација младих Србије, уз подршку Министарства омладине и спорта, организује инфо сесије о Регионалној канцеларији за сарадњу младих Западног Балкана, која би званично требало да отпочне са радом на лето 2017. године. Циљ инфо сесија је представљање Регионалне канцеларије за сарадњу младих, као и планираних програма и активности, свим релевантним актерима у Републици Србији.
Инфо сесија у Сомбору ће бити одржана у четвртак, 18. маја, са почетком у 13 часова на Дечјем одељењу градске библиотеке „Карло Бијелицки“.
С обзиром на то да је Регионална канцеларија за сарадњу младих још увек у процесу формирања, и почетак њеног рада се очекује у јулу, веома је важно информисати све релевантне актере у Србији у вези са приликама и могућностима које ће се отворити. Инфо сесија ће обухватити историјат и процес оснивања, структуру организације, области деловања и могућности за реализацију пројеката кроз рад Регионалне канцеларије.
Пријаве за учешће слати на Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli до среде, 17. маја, до 17 часова.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .