21 07 2017 / 22:38

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right
ПДФ Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 0
ЛошеНајбоље 
петак, 12 мај 2017 14:19

НАРЕДНЕ НЕДЕЉЕ ИНФО СЕСИЈА О РЕГИОНАЛНОЈ

КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА САРАДЊУ МЛАДИХ

Кровна организација младих Србије, уз подршку Министарства омладине и спорта, организује инфо сесије о Регионалној канцеларији за сарадњу младих Западног Балкана, која би званично требало да отпочне са радом на лето 2017. године. Циљ инфо сесија је представљање Регионалне канцеларије за сарадњу младих, као и планираних програма и активности, свим релевантним актерима у Републици Србији.
Инфо сесија у Сомбору ће бити одржана у четвртак, 18. маја, са почетком у 13 часова на Дечјем одељењу градске библиотеке „Карло Бијелицки“.
С обзиром на то да је Регионална канцеларија за сарадњу младих још увек у процесу формирања, и почетак њеног рада се очекује у јулу, веома је важно информисати све релевантне актере у Србији у вези са приликама и могућностима које ће се отворити. Инфо сесија ће обухватити историјат и процес оснивања, структуру организације, области деловања и могућности за реализацију пројеката кроз рад Регионалне канцеларије.
Пријаве за учешће слати на Ова адреса ел. поште РТВ "СРЕЋЕ" заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели до среде, 17. маја, до 17 часова.

 
РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

Robna kuca KIDS

Robna kuca MILANO

Elektro Selenča

Bunjevačka dužionica 2017

RIA Cosmetics

Bašta Centar

Pagi FOTO

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .